Massada komt zaterdag 4 juni naar Baarn.
Massada komt zaterdag 4 juni naar Baarn. Peter Veerman

Massada hoofdact Alltogether Festival in Pekingtuin

3 mei 2022 om 10:19 Evenementen

BAARN De Nederlands-Molukse band Massada is zaterdag 4 juni hoofdact van het Alltogether Festival dat vrijdag 3 en zaterdag 4 juni wordt gehouden in de Pekingtuin. Dit jaar alweer de twintigste editie. 

,,Na twee jaar van afwezigheid door corona kunnen we weer eindelijk feest gaan vieren. We gaan er een speciale editie van maken met een spectaculair en zeker een gevarieerd programma voor jong en oud”, aldus woordvoerder Edwin Kouwenberg.

Vrijdag 3 juni zullen er diverse tributebands (Rob de Nijs, de Dijk en de Rolling Stones) er vanaf begin tot einde een geweldige avond van gaan maken. Zaterdag 4 juni starten ze begin van de middag onder leiding van Kelly Timmers traditiegetrouw met een leuk en sensationeel programma voor de jonge festivalgangers. Zij neemt onder andere Anne Appelo, Unity en AYANA mee.

Vanaf 16.00 uur staan vijf bands op de bühne. Bands die muziekstijlen van diverse continenten zullen spelen (en soms gewoon buitenaards). ,,We kunnen jullie in ieder geval al meegeven dat het moeilijk zal zijn om te blijven zitten.” LDE, Dirty Harry, Trafassi en Latino BM Royale zullen het podium onveilig maken met als slotact de absolute smaakmaker Massada. Uiteraard is er weer een ruime keus aan foodtrucks. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van gemeente Baarn, steun van Prins Bernard Cultuurfonds, K.F. Heinfonds, de trouwe en nieuwe sponsoren en tomeloze inzet van de vrijwilligers. Ook het twintigste Alltogether Festival is gratis toegankelijk. Meer info en acties vindt u op www.facebook.com/alltogetherfestival en op de website www.alltogetherbaarn.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie