Afbeelding
Evenementenorganisatie Bruisend

Foodtruckfestival HOPPAAA! strijkt neer in de Pekingtuin in Baarn

26 maart 2024 om 08:50 Evenementen

BAARN Het HOPPAAA! foodtruckfestival strijkt van 5 tot en met 7 april neer in Baarn. Foodtrucks presenteren zich, er zijn diverse barretjes, bezoekers kunnen luisteren naar nostalgische hits en voor de kinderen zijn er activiteiten. 

Bij de foodtrucks kunnen bezoekers terecht voor gerechten van over de hele wereld. Veel rijdende keukens bieden het shared dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. ,,We zien dat veel vriendenclubjes en gezinnen ervan houden om gerechten met elkaar te delen”, aldus Gera van Vliet van evenementenorganisatie Bruisend. ,,Lang tafelen met een drankje erbij en lekkere muziek opde achtergrond. Ondertussen kunnen de kids een sjoel competitie houden, zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten, dat is HOPPAAA!” 


Foto: Evenementenorganisatie Bruisend.

COCKTAILBUS

In de Huisbar zijn alle (speciaal)bieren op de tap te vinden. ,,Daarnaast zijn er alcoholvrije bieren, is er een smakelijke sangria en tappen we slush puppy voor de kids. Bij de knalroze Wijnclub ben je aan het juiste adres voor een goed glas wijn of een bruisende prosecco. Even verderop tref je de Cocktailbus”, vertelt Van Vliet.  

GEEN MUNTJES

Evenementenorganisatie Bruisend belooft geen gedoe met muntjes. ,,De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen en/of contant betalen. Daarnaast werken wij met de hardcups/festivalglazen die je weer inlevert. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.” 

Foodtruckfestival HOPPAAA! vindt plaats van 5 tot en met 7 april in de Pekingtuin in Baarn. Vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. De activiteiten en optredens worden later bekend gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie