Manon Blaauw en Kevin van den Berg denken ook met Pasen aan hun medemensen.
Manon Blaauw en Kevin van den Berg denken ook met Pasen aan hun medemensen. KvdB

Paasbingo in de open lucht

11 april 2020 om 08:14 Corona

BAARN ,,In samenwerking met Welzijn Baarn hebben we besloten een paasbingo te houden op plekken waarvan we weten dat mensen wonen die dat weten te waarderen." Ook het coronavirus kan de Baarnse cultureel ondernemer Kevin van den Berg niet op stil zetten. Zijn hersenen blijven zoeken naar ideeën om mensen te vermaken. ,,Het idee van een bingo kwam afgelopen weekend bij me op. Ik heb toen Krista Peeters van Welzijn Baarn gebeld en zij was meteen enthousiast. En ze is gelukkig niet de enige. Burgemeester Mark Röell voegt zich tweede paasdag bij ons bingoteam", meldt Van den Berg, zelf een bingofan, tevreden. Naast de burgemeester reageerden ook de ondernemers Edan van der Meer (Audivio) en de centrumwinkeliers (Centrum Baarn) enthousiast. Audivio verzorgt het geluid en Centrum Baarn de prijzen in de vorm van tegoedbonnen te besteden in het centrum van Baarn. De presentatie is in handen van de initiatiefnemers Kevin en Manon Blaauw. Tussendoor zingt dit duo ook liedjes. De gemeente Baarn steunt het initiatief.

Op eerste en tweede paasdag zijn er op vier (elke dag twee) locaties paasbingo's. Bewoners van de Amaliagaarde, Huize Brandsen, Geerenplein en Zandvoortweg 110 krijgen zaterdag een envelop met twee bingokaarten. Zondag om 13.00 uur gaan de bewoners van Amaligaarde bingo spelen, zondag om 16.00 uur Geerenplein. Maandag om 13.00 uur Zandvoortweg 110 en maandag om 16.00 uur is Huize Brandsen aan de beurt. Publiek wordt, vanwege de coronamaatregelen, niet toegelaten. Per bingokaart worden vier rondes gespeeld.

Wie bingo heeft, gooit zijn bingokaart, verzwaard met een wasknijper, naar de organisatie. De prijzen worden in de brievenbus van de winnaar gedaan.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie