Afbeelding
Eigen foto

StoryTrail Theaterwandeling door Baarn

18 maart 2023 om 15:35 Activiteiten

BAARN De geschiedenis van Baarn beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 16 april. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend avontuur.

Johannes neemt bezoekers honderden jaren mee terug in de tijd. Ze ontdekken hoe het komt dat Baarn een stad is zonder stadsmuur. Ze gaan op audiëntie bij de legendarische burgemeester Laan. Ze maken  kennis met de vermaarde Baarnse broodversierder De Ruijter. En ze horen het aangrijpende verhaal van de oude Schipper die soldaat werd in het leger van Napoleon.

Zo wordt dwars door de rijke stadsgeschiedenis gewandeld. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Baarn begint op zondag 16 april 2023 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Deze voorstelling werd geïnitieerd door de Vrienden van de Pauluskerk, in samenwerking met de Gemeente Baarn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie