Afbeelding

Middagje dansplezier bij Het Danscafé in De Speeldoos: ‘We zijn als theater maatschappelijk betrokken’

27 maart 2024 om 07:00 Activiteiten

BAARN De voetjes gaan op vrijdag 5 april weer van de vloer in het theatercafé van de Speeldoos. De warme ‘rood pluche’ theatersfeer van het café vormt het gezellige decor voor het Danscafé.

Danser Fred begeleidt de avond. Hij geeft sinds 1997 met veel inzet en enthousiasme lessen in ballroom en latin. Naast discokampioen van Nederland te zijn geweest, heeft Fred ook als freelance danser meegewerkt aan diverse televisieprogramma’s. Daarnaast heeft hij als professionele danser in musicals van Jos Brink en Frank Sanders gestaan.

Het Danscafé is niet alleen een feest voor dansliefhebbers, maar ook een gezellige ontmoetingsplek. Theaterdirecteur Tom van der Poel benadrukt dat de Speeldoos meer is dan alleen een theater. ,,We laten met het Danscafé zien dat we als theater ook maatschappelijk betrokken zijn en op deze manier voor mooie verbindingen mogen zorgen.” Om de middag compleet te maken, zorgt het theater voor een welkomstdrankje en een lekker hapje.

Iedereen is van harte welkom om te komen dansen op vrijdag 5 april van 15:00 tot 17:00. Ticketprijs inclusief consumptie: €5,00.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie