PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Baarn

Regenwater ‘badhotel’ afgekoppeld van riool

Achtergrond
Foto: Christine Schut
do 16 mrt., 20:00
Mark Eijbaard, Jaap Breunesse, Marieke Eggermont, Reinier Roerdink, Helen van der Veldt en Sander Boot (vlnr) zijn tevreden.
Mark Eijbaard, Jaap Breunesse, Marieke Eggermont, Reinier Roerdink, Helen van der Veldt en Sander Boot (vlnr) zijn tevreden.
BAARN

,,We zagen in dat het riool overbelast is door het regenwater wat erop wordt geloosd, plus dat het goed is voor het beregenen van de tuin.” Marieke Eggermont is één van de bewoners en lid van de tuincommissie van Residentie Prins Hendrikpark, het voormalige badhotel, aan de Julianalaan. Maandag kwam wethouder Mark Eijbaard een kijkje nemen bij het resultaat van het ‘afkoppelproject’ van het appartementencomplex. Hij zag twee wadi’s en twee wellen. Het is het eerste project van deze omvang,

Naar aanleiding van een bericht over subsidie voor het afkoppelen van regenwater in de Baarnsche Courant, kwamen Marieke Eggermont en Helen van der Veldt op het idee te informeren wat er voor hen mogelijk was. Het was het eerste grote afkoppelproject van een appartementencomplex in Baarn, dus er was enig vooronderzoek nodig. In totaal bevat het ..

Deel dit artikel via:
advertentie