Het Dorsthuys draait door; Bouwman blij met bloemenzee op de Brink

15 sep, 12:23 Achtergrond Baarnsche Courant
Ruud Bouwman werd afgelopen dagen goed in de bloemen gezet.
Ruud Bouwman werd afgelopen dagen goed in de bloemen gezet.

BAARN Het lijkt of de Brink er een bloemwinkel heeft bijgekregen. Het Dorsthuys is een bloemenzee. Bijna alle vazen bij buurman Hema zijn opgekocht om de boeketten een plekje te geven.

Achter de bloemen een verguld echtpaar Bouwman. Ruud Bouwman: ,,Dit is echt Baarn. We voelen ons bevoorrecht. Zoveel lieve mensen die met ons meeleven.”

Sinds deze week opent het nieuwe Dorsthuys zijn deuren. De oude eigenaren, de gebroeders Demmers, treffen voorbereidingen voor hun nieuwe zaak Tutto Pepe in het voormalige Greenfield’s. 

OVERSTAP Ruud Bouwman, 23 jaar uitbater van de Generaal, maakte de overstap en begint voor zichzelf. Zes vrouwen en mannen uit zijn horecateam nam hij mee naar de Brink. 

Op dinsdagochtend tijdens de markt zit het terras al gezellig vol. Er was regen voorspeld, maar de zon staat helder aan de hemel. De kussentjes van het buitenmeubilair zijn omgedraaid zodat het logo van Dorsthuys Demmers niet meer zichtb..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.