David Laseur naar landelijke JOVD; ‘Politiek is een hobby’

25 jul 2021, 08:28 Achtergrond
Melissa Hofland
Bij Mi Casa Su Casa vertelt David Laseur (20) over zijn aankomend werk voor de JOVD.
Bij Mi Casa Su Casa vertelt David Laseur (20) over zijn aankomend werk voor de JOVD.

BAARN Je bent jong en je wilt wat. Een bekende uitdrukking die zeker geldt voor David Laseur (20). De 2e jaars student bestuurskunde woont in Den Haag, heeft een bijbaan in Baarn, reist voor zijn studie naar Amsterdam en is deze maand verkozen om zitting te nemen in het bestuur van de JOVD, de landelijke jongerenorganisatie, gelieerd aan de VVD. 

,,Maar wel onafhankelijk van de VVD. Wij vormen onze eigen standpunten bij de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie. We hebben ook leden van allerlei gezindten. Wij proberen aan de hand van debatten, discussies, congressen, en meer, met elkaar tot standpunten te komen. We proberen daarmee ook echt invloed uit te oefenen in ontmoetingen met de landelijke VVD”, vertelt Laseur in Mi Casa Su C..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.