CDA fietsronde Baarn bezoekt Eempolder

2 december 2021 om 22:01 Lokaal Deel je nieuws

Iedere eerste zaterdag van de maand stapt het CDA Baarn op de fiets om op een plek waar een actueel politiek thema speelt met belanghebbenden en andere geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Vragen en bevraagd worden, aanspreken en aangesproken worden. Kortom, de lijntjes tussen inwoners en politiek wat korter maken.

Dit keer trekken fractie- en bestuursleden van CDA Baarn de polder in. Samen met leden van Vereniging Vrij Polderland wordt gefietst naar de Eempolder, om ter plekke te bekijken wat de gevolgen zullen zijn als daar zonnevelden gecreëerd worden. 

-      Om 11.00 uur wordt verzameld bij de Eemerwaard, nabij De Botter, waar het laatste stukje van de Praamgracht richting Eem loopt. Vervolgens gaat het gezelschap per fiets de Eempolder in. Wie mee wil fietsen is van harte welkom.

Uiteraard kunnen Baarnaars de mensen van het CDA ook aanspreken op andere zaken die hen bezighouden op het gebied van de politiek in Baarn.

Baarnaars die de CDA-Baarn-fietsronde ook eens in hun woon- of leefomgeving op bezoek willen hebben worden van harte uitgenodigd dit aan te geven via info@cdabaarn.nl

CDA-Baarn-Fietsronde:

Zaterdag 4 december

11.00 uur: Verzamelen bij de Eemerwaard, nabij De Botter, waar het laatste stukje van de Praamgracht loopt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie