Huib van Essen speldt het Groene Lintje op bij Allal Ennahachi.
Huib van Essen speldt het Groene Lintje op bij Allal Ennahachi. GroenLinks Baarn

Groen Lintje uitgereikt aan Allal Ennahachi

7 juli 2021 om 13:01 Lokaal Deel je nieuws

Voor zijn jarenlange inzet als raadslid voor GroenLinks Baarn heeft Allal Ennahachi het Groene Lintje ontvangen. De onderscheiding werd tijdens de Algemene Ledenvergadering van de afdeling uitgereikt door Huib van Essen, gedeputeerde van de Provincie Utrecht.

Eind vorig jaar legde Allal Ennahachi zijn raadswerk neer, na ruim 11 jaar actief te zijn geweest in de Baarnse gemeenteraad. Eerst voor de PvdA, daarna met zijn eigen partij (Groep Allal Ennahachi) en vanaf 2014 voor GroenLinks.

Voor zijn jarenlange inzet en maatschappelijke betrokkenheid ontving hij tijdens de Algemene Ledenvergadering eind juni het zogenaamde Groene Lintje uit handen van gedeputeerde Huib van Essen. Die prees met name de invulling van zijn rol als volksvertegenwoordiger: hij kwam daadwerkelijk bij vele inwoners over de vloer en stond midden in de samenleving. Dat doet hij overigens nog steeds, en hij blijft zijn ervaringen en inzichten achter de schermen delen met de fractie. Met het Groene Lintje wil de partij haar dank en waardering voor zijn werk uitspreken.

Allal spreekt zijn dank uit.
Allal met het Groene Lintje.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie