Oriëntatieavonden raadslid GroenLinks in Baarn of Soest

3 juni 2021 om 15:09 Lokaal Deel je nieuws

De afdelingen Baarn en Soest van GroenLinks organiseren, met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, binnenkort samen twee oriëntatieavonden. Deze zijn bedoeld voor wie wil weten wat het betekent om gemeenteraadslid te worden voor GroenLinks in Baarn of Soest. Tijdens de oriëntatiesessies maak je kennis met raadsleden, werk je aan ‘jouw’ verhaal over een onderwerp dat je belangrijk vindt, leer je meer over GroenLinks en het politieke gedachtegoed en oefen je met volksvertegenwoordiger zijn.

Het traject bestaat uit twee avonden: woensdag 16 juni en dinsdag 6 juli van 20.00 uur tot 22.00 uur. Afhankelijk van de coronarichtlijnen zijn de avonden online. Daarnaast bezoek je een raads- of commissievergadering en/of een fractievergadering van GroenLinks in je eigen gemeente. Deelname is kosteloos en je hoeft geen lid te zijn van de partij om je aan te melden.

Aanmelden kan tot en met woensdag 9 juni. Afhankelijk van de belangstelling moet er mogelijk een selectie worden gemaakt op basis van motivatie. Motivaties kunnen gestuurd worden naar bestuur@groenlinksbaarn.nl. Motivaties kunnen schriftelijk of met een filmpje kenbaar gemaakt worden. Meer informatie is te verkrijgen bij Rosalie Smit, coördinator van het oriëntatietraject (tel: 0653767661).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie