Koekhappen bij Koningsdagactiviteiten VITA 2000 Baarn
Koekhappen bij Koningsdagactiviteiten VITA 2000 Baarn Eigen foto

Feest bij VITA 2000 Baarn!

30 april 2021 om 11:05 Sport Deel je nieuws

Veel activiteiten konden met Koningsdag niet doorgaan. Maar buiten sporten wel. Dus organiseerde VITA 2000 voor haar leden een zeer geslaagde, sportieve Koningsdag.

Eerst waren de peuters van de nijntje gym aan de beurt. De speeltuin aan de Jan Steenlaan is hun vaste buitengymlocatie. En dat bevalt heel goed. De peuters kregen samen met een ouder een stempelkaart met daarop oud Hollandse spelletjes. Wat genoten de peuters ervan! Voor veel kleintjes was het de eerste keer dat ze Koningsdag op deze manier konden vieren. Vorig jaar waren er ook al geen Koningsdagactiviteiten. Voor de eerste keer in je leven koekhappen. Hoe leuk is dat! Met je handjes op de rug. Wel moeilijk! Ook onder andere eendjes vissen, blikgooien, ringwerpen, hinkelen en verspringen stonden op het programma. Vol trots gingen ze met een volle stempelkaart naar huis.

Op het sportveld van de Waldheim-mavo stond een turninstuif met oud Hollandse spelletjes op het programma. De leden tot 12 jaar waren allemaal welkom, samen met een vriendje of vriendinnetje. Lekker spijkerpoepen, blikwerpen, koekhappen. En daarnaast ook nog je kunsten laten zien op de turntoestellen. Er was een geweldige opkomst. Zo’n 75 kinderen hebben meegedaan. Heel veel blije gezichten!

Voor de oudste leden organiseerde VITA 2000 een echte Koninklijke lunch.  Je eigen picknick kleedje mee en een plekje zoeken op het gras. Iedereen had ook wat lekkers meegebracht. Super chill! Het weer kon natuurlijk niet beter. Het was een heerlijke dag.

VITA 2000 grijpt in deze periode elk moment aan om er voor haar leden een echt feestje van te maken. Naast Koningsdagactiviteiten liet VITA 2000 haar leden ook al met elkaar spelen in de sneeuw en beleefden zij met elkaar echte ijspret. VITA 2000 is genomineerd om Club van het Jaar te worden. Brengen jullie ook je stem uit op deze fantastische vereniging?

En heb je de komende periode nog niet zoveel te doen? Aansluiten bij het buitensportaanbod van VITA 2000 mag geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kijk voor het aanbod en om te stemmen op www.vita2000.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie