Op 1.5m en toch gezellig
Op 1.5m en toch gezellig Monique Rozendal

Hoe belangrijk is een coronaproof straatfeestje!

10 september 2020 om 21:28 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Wat een goed initiatief van het cultureel festival om straatoptredens te faciliteren! 

Ik woon op het Melkpad met zo’n 26 huishoudens. Onze oudste buurvrouw loopt tegen de negentig en de jongste is vandaag geboren. De meesten wonen al jaren in deze straat, zo nu en dan verhuist er iemand en komt er een nieuwe buur bij. 

Zaterdag hadden we het openluchtconcert van DR.M op de opritten van nr. 8 en nr. 10. En na een half jaar corona-thuiszitten was het zo goed om op 1.5 m weer even langer contact te hebben en elkaars verhalen te horen. Van de weduwe, die extra eenzaam is geweest sinds het overlijden van haar man. Van de nieuwe buurvrouw die in het voorjaar in onze straat is komen wonen. Van de drie leerkrachten die heel erg druk zijn geweest. Van de onderneemster wiens werk stil is komen te liggen. Van de tieners die blij zijn dat ze weer naar school mogen ;- )… En even zwaaien naar de buurman, die de uitslag van de coronatest moet afwachten en niet naar buiten kwam. 

En dan zie en weet ik weer hoe leuk en belangrijk het is om tijd te nemen om elkaars verhalen te horen van jong tot oud! 

Kijkend vanuit het raam
Optreden DR.M
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie