Er staan heel veel leuke evenementen op stapel.
Er staan heel veel leuke evenementen op stapel.

Nazomers Genieten heeft zeventien evenementen in petto

10 augustus 2017 om 13:59 partnercontent

BAARN - Het is van 14 augustus tot en met 27 september feest in Baarn. Na het succes van vorig jaar staat Vorstelijk Baarn onder de noemer 'Nazomers Genieten' opnieuw een reeks van diverse evenementen te wachten.

"Baarn is een levendige plaats waar veel gebeurt", aldus burgemeester Mark Röell. "Het programma van deze editie van Nazomers Genieten bewijst dat weer eens. In zes weken zijn er maar liefst zeventien activiteiten."

Ondersteuning

De evenementen kunnen rekenen op ondersteuning van de gemeente. "Deze creatieve initiatieven helpen ons Vorstelijk Baarn nóg beter op de kaart te zetten in de regio", legt Röell uit. "Tegelijkertijd is het een mooi programma voor de inwoners van Baarn". Vandaar dat de gemeente bijdraagt aan de promotie van Nazomers Genieten door marketing- en communicatiemiddelen beschikbaar te stellen aan de organisatoren.

Prinsjesdag

De tweede helft van augustus en de gehele maand september staat Vorstelijk Baarn in het thema Nazomers genieten. Röell: "Bezoekers kunnen kennismaken met ons bijzondere Oranje-verleden." Met evenementen als het Cultureel Festival, de Royal Run, het Oogstfeest, Kindermatinee, de Theater3daagse en Vorstelijk Proeven is er voor jong en oud veel te beleven in Baarn. Daar komt nog een aantal nieuwe activiteiten bij, zoals een antiek- en kunstmarkt in Lage Vuursche en een singalong met het Carillon op de Brink. Ook heeft Baarn dit jaar zijn eigen Prinsjesdag op de derde dinsdag van september.

Meer informatie en het complete programma staat op www.vorstelijkbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie