Afbeelding

Theaterhuis houdt audities

28 mei 2016 om 07:41 partnercontent

BAARN - Theaterhuis Marc van Driel houdt op zondag 29 mei en zondag 5 juni audities voor de nieuwe producties van seizoen 2016-2017. Het Theaterhuis verzorgt theateronderwijs, projecten en producties voor jongeren vanaf 12 jaar in Baarn en omstreken. Ook volwassenen doen regelmatig mee aan producties. In januari 2016 ontving Marc van Driel de Cultuurprijs van Baarn voor zijn bijdrage aan het theateronderwijs en zijn bijdrage aan het culturele leven in Baarn.

Producties

Al 8 jaar maakt Theaterhuis Marc van Driel mooie producties die in Theater de Speeldoos te zien zijn, zoals Dracula, Scrooge, Pinokkio, Ghetto en onlangs in april 2016 nog het grootse musicalgala. Ook voor komend seizoen staan er weer twee grootse producties op de planken, namelijk 'Belle en het Beest' en 'De Drie Musketiers'. Het Theaterhuis werkt met professionele docenten op het gebied van spel, zang en dans.

Audities

De audities vinden plaats op zondag 29 mei en zondag 5 juni van 14.00 tot 17.00 uur in het Poorthuis, Kerkstraat 28 in Baarn. Wie auditie wil komen doen, hoeft maar één zondag aanwezig te zijn. De audities zijn toegankelijk voor jong en oud, vanaf 11/12 jaar. Volwassenen zijn dus ook van harte welkom. Belangstellenden uit Baarn en omstreken zijn van harte welkom. De auditie vindt plaats in de vorm van een open les. Deelnemers dienen wel op tijd aanwezig te zijn. Het worden twee prachtige producties. Het Theaterhuis hoopt op vele auditanten. Aan het deelnemen aan de audities zijn geen kosten verbonden. De kosten voor het meedoen aan een productie bedragen 75 euro. Wie mee wil doen aan twee producties, betaalt eenmalig 75 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie