Afbeelding
Caspar Huurdeman

Prinses Beatrix is in goede gezondheid, meldt RVD

7 juli 2022 om 12:13 Overig

BAARN Prinses Beatrix (84) is in goede gezondheid, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). Dat naar aanleiding van de komst van een ambulance naar haar woning, Kasteel Drakensteyn, in Lage Vuursche. De marechaussee ving de ambulance, die met grote spoed en zwaailicht en sirene reed, donderdag rond 10.00 uur op bij de toegangspoort. Ruim een kwartier later vertrok de auto, zonder optische en geluidssignalen weer, even later gevolgd door een personenauto.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst kwam de ambulance voor iemand anders op het landgoed. Prinses Beatrix heeft een kleine huishoudelijke staf en wordt 24 uur per dag bewaakt door een brigade van de Marechaussee. Aan de rand van het terrein is daarvoor ook een onderkomen.

In een eerder bericht werd gezegd dat de prinses ‘alive and kicking’ was. Dat naar aanleiding van een tweet van Rick Evers. De bekende verslaggever koninklijk huis zegt dat het gesprek met de RVD in een informele sfeer plaatsvond. De RVD houdt het er in de officiële reactie op, dat de prinses in goede gezondheid is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie