Zowel leden als niet-leden van de Trits kunnen de adrenaline van een échte survivaltraining ervaren.
Zowel leden als niet-leden van de Trits kunnen de adrenaline van een échte survivaltraining ervaren. Sportcentrum de Trits.

Uitdagende Survival Clinic via De Trits in Almere

14 maart 2024 om 11:15 Sport Deel je nieuws

Voor iedereen die wil ontdekken wat de wereld van survivallen te bieden heeft en wat er bij deze tak van buitensport allemaal mogelijk is, organiseert Sportcentrum de Trits een unieke Survival Clinic.

De clinic wordt gegeven op zaterdag 13 april van 11.00-12:30 uur bij survivalclub SSRA in Almere, waar een uitdagend parcours ligt te wachten. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven om de adrenaline van een échte survivaltraining te ervaren.

Voor het avontuur begint, geven ervaren trainers uitleg over de verschillende activiteiten die op het programma staan. Denk aan pijl en boogschieten, klimmen en houthakken, maar ook het maken van swingovers en catcrawls op de hindernisbaan. Na de instructies wordt er een ‘mini-run’ georganiseerd, waarin al deze uitdagingen samenkomen. Het belooft een ochtend vol actie te worden in de buitenlucht, waarbij de fysieke en mentale kracht van deelnemers op de proef wordt gesteld en waar zij hun eigen grenzen kunnen verleggen.

Voor Premium-leden van de Trits is deelname gratis; Basic-leden betalen € 10,- en niet-leden € 15,-. Kijk voor meer informatie op www.detrits.nl Inschrijven vóór 1 april a.s. via de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie