TOV 2 naar de eerste klasse na voetbalshow tegen Renswoude (8-1)

19 jun, 14:02 Voetbal Hans Veltmeijer
Dik gewonnen en toch grote ontlading bij spelers en trainer van TOV 2 na de promotie van afgelopen zaterdag.
Dik gewonnen en toch grote ontlading bij spelers en trainer van TOV 2 na de promotie van afgelopen zaterdag.

BAARN De ontknoping van het voetbalseizoen vond afgelopen weekend plaats. Voor alle eerste teams van de Baarnse clubs waren de kaarten al even geschud, maar TOV 2 moest nog aan de bak. De finale van de nacompetitie werd een walk-over.

Het voetbalseizoen is nu echt ten einde. Eemboys 1 degradeerde al in een vroeg stadium naar de vijfde klasse, sv Baarn 1 handhaafde zich in de derde klasse en TOV 1 speelde nog nacompetitie om een plek in de tweede klasse maar verloor in de eerste ronde van Houten. Vrouwen 1 van TOV werd kampioen in de vierde klasse. 

GEEN BEZWAAR Van alle reserveteams kwam er alleen voor TOV 2 een staartje aan het seizoen. Dit team onder leiding van trainer Herman van Lambalgen draaide al een goed seizoen en plakte daar een uitstekende laatste fase aan vast, waarin uiteindelijk de tweede plaats in de competitie van de tweede klasse werd behaald. Dit betekende ook dat er direct een finale kon worden gespeeld om een ticket in de reserve ee..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.