Overhandiging van de cheque van € 1.000,- door de Baarnsche Golf Cup aan de penningmeester van Scouting Merhula Ad Dekker (links) door de voorzitter Baarnsche Golf Cup Michiel Drijvers (rechts).
Overhandiging van de cheque van € 1.000,- door de Baarnsche Golf Cup aan de penningmeester van Scouting Merhula Ad Dekker (links) door de voorzitter Baarnsche Golf Cup Michiel Drijvers (rechts). Baarnsche Golf Cup

Baarnsche Golf Cup draagt steentje bij aan herbouw clubgebouw Merhula

15 november 2023 om 08:10 Sport Deel je nieuws

Op vrijdag 6 oktober is op de Golfclub De Scherpenbergh – gelegen in de fraai Veluwse natuur - bij Apeldoorn voor de 30e keer gestreden om de Baarnsche Golf Cup. Deze wedstrijd wordt louter gespeeld door golfende inwoners van de gemeente Baarn.

Het gaat natuurlijk om de wedstrijd en de eer, maar elk jaar wordt er ook een goed doel in de gemeente Baarn financieel ondersteund. Dit jaar was het goede doel Scouting Merhula. Het bedrag van € 1.000,- draagt weer een steentje bij om het in 2021 tot de grond toe afgebrande clubgebouw weer nieuw leven in te blazen. Op 9 november werd een cheque met dit mooie bedrag overhandigd tijdens een informeel samenzijn bij Restaurant Eemlust.

De Baarnsche Golf Cup - en dus ook de bijdrage aan een goed doel - wordt mede mogelijk gemaakt door Bakker

Kuiper, Wim Hogeveen Mannenmode, Restaurant Eemlust, als vrienden van de Baarnsche Golf Cup én natuurlijk ook door de sponsors Volvo Buitenweg, Van Berkum Makelaars, Newasco Textielreiniging en hoofdsponsor Moore MTH Accountant en Belastingadviseur.

Volg de Baarnsche Golfcup ook op Facebook https://www.facebook.com/groups/364145947008225/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie