Het 1ste FC Weekdieren voetbalplaatje
Het 1ste FC Weekdieren voetbalplaatje M. Herms

FC Weekdieren verliezen nipt, maar handhaving is een feit.

14 november 2023 om 08:52 Sport Deel je nieuws

De wedstrijden tussen Baarnse Tijgers en FC Weekdieren staan altijd garant voor een gelijkwaardig en heerlijk duel. Afgelopen vrijdag stond deze kraker wederom op het affiche van de Sevens competitie op Sportpark Ter Eem. Dit keer trokken de Baarnse Tijgers aan het langste eind en wonnen de heren de wintertitel in de hoofdklasse.

Het was nog even spannend of de Weekdieren met voldoende man aan de aftrap konden verschijnen door een groot aantal afwezigen. Daarentegen was Tom gelukkig hersteld van zijn schouderblessure, Jamie Cruise klaar met zijn therapie tegen vliegangst en Marco Ruijer vloog in uit Engeland. Robin Brouwer pakte de keepershandschoenen op en zo kwam alles goed. Met rust stonden de Weekdieren met 2-0 achter, doelpuntenmachine Pascal werd node gemist. William Linders maakte de aansluitingstreffer net na rust. De gelijkmaker kwam op naam van de debuterende Ruijer. Snel daarna viel ongelukkig de 3-2 en gingen de Weekdieren alles of niets spelen met vliegende keeper Bart van de Merrienbroers. Helaas kregen de Weekdieren niet waar ze recht op hadden. Met een vijfde plaats was handhaving in de Hoofdklasse wel een feit. Ondanks dat de Golden 7 en de Golden Boys roet in het eten wilde gooien door het op een akkoordje gegooid met een vreemde 8-1, dit neigt naar match-fixing. Onderzoekt zal nog volgen.

Voor PLUS Supermarkt is het succes van FC Weekdieren voldoende aanleiding om, in navolging van de huidige voetplaatjesactie met TOV, dit ook met de FC Weekdieren dit te gaan doen. Wordt vervolgd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie