Dames BMHV starten met remise tegen Spitsbergen

11 september 2019 om 09:24 Hockey

BAARN Het eerste damesteam van de Baarnse Mixed Hockey Vereniging is de competitie in de derde klasse verdienstelijk begonnen. Tegen Spitsbergen uit Veenendaal werd het in Baarn 2-2.

De Baarnse hockeysters begonnen sterk aan de wedstrijd op Ter Eem. Sarah Riko bekroonde die fase door in het tweede kwart van de partij tweemaal te scoren. Maar de degradant uit de tweede klasse herpakte zich vanaf het derde kwart en wist de aansluitingstreffer te maken. Het laatste deel van de wedstrijd was spannend met kansen voor beide ploegen. BMHV schoot een keer van dichtbij op de paal en verzuimde meerdere malen de wedstrijd te beslissen. Het was Spitsbergen dat in de slotfase de gelijkmaker scoorde uit een van de drie, door Baarn betwiste, strafcorners.