De mooiste foto’s worden deze zomer door het hele dorp opgehangen.
De mooiste foto’s worden deze zomer door het hele dorp opgehangen. Ingeborg Spandaw

Cultureel Festival houdt fotowedstrijd

11 mei 2020 om 08:56

Fotografeer jouw buitengewone Baarn

BAARN Hoe ziet Buitengewoon Baarn eruit? Binnen blijven, afstand houden. Alle klusjes klaar en alle spelletjes gespeeld. Wat nu? Stichting Cultureel Festival schiet te hulp en daagt alle Baarnaars uit met een fotowedstrijd: Pak je camera (of fototoestel) en schiet een plaatje van jouw buitengewone Baarn.


Fotografeer wat jij Buitengewoon Baarns vindt en stuur je foto in tussen 15 mei en 15 juni naar www.cultureelfestival.nl/fotowedstrijd. Baarnaars van alle leeftijden mogen meedoen, dus kom in actie en maak kans op één van de mooie prijzen zoals een afdruk van jouw foto op een spandoek of canvas, filmkaartjes (gesponsord door Theater de Speeldoos Baarn) en consumpties voor het Cultureel Festival Baarn 2021. Een vijfkoppige jury beoordeelt alle foto’s anoniem op drie criteria; techniek, thema en artisticiteit. De jury bestaat uit de vaste festivalfotografen van Cultureel Festival Baarn: Ingeborg Spandaw, Rob Valkenburg, Gaston Lamaitre, Maarten Eykman en Lisanne van den Broek. Uiteraard houdt de jury rekening met de leeftijd van de fotograaf.


WINNAARS OP SPANDOEK De mooiste foto’s uit de wedstrijd worden deze zomer door het hele dorp opgehangen. Tien van de allermooiste worden afgedrukt op grote spandoeken. Deze levensgrote afbeeldingen worden in augustus op opvallende plekken in het dorp opgehangen. Ze vrolijken zo enkele weken ons mooie dorp op.


Nog een keer alles op een rijtje: Maak een foto met als thema Buitengewoon Baarn. Insturen kan tussen 15 mei en 15 juni.


w Kijk voor meer informatie en om in te sturen op www.cultureelfestival.nl/fotowedstrijd.