Victor Jacobs uit Baarn ontving de cheque uit de handen van Radio 10-dj Rob van Someren.
Victor Jacobs uit Baarn ontving de cheque uit de handen van Radio 10-dj Rob van Someren.

Lach levert € 29.400,- op

17 oktober 2019 om 16:33

BAARN Victor Jacobs uit Baarn heeft € 29.400,- gewonnen door het herkennen van 'De Lach van 10', een spel dat de afgelopen twee weken gespeeld werd bij Radio 10. Iedere werkdag kregen luisteraars de lach van een bekend persoon te horen en mochten zij raden van wie deze lach was. De eerste opgave, de lach van Davina Michelle, werd na een paar dagen geraden, maar de tweede bleek een stuk lastiger. Tot op het laatste moment was onduidelijk wie er achter 'De Lach van 10' zat en daarom werd op 10 oktober tijdens 'Somertijd' het spannende finalespel gespeeld. Victor Jacobs uit Baarn herkende de lach van Jan Joost van Gangelen en won hiermee de jackpot van € 29.400,-. Vandaag kwam de dolblije winnaar langs in de studio om de cheque uit de handen van Radio 10-dj Rob van Someren in ontvangst te nemen.

Victor Jacobs: ,,Ik kijk regelmatig naar FOX Sports, waar Jan Joost van Gangelen natuurlijk presentator is. Daar heb ik hem vaker horen lachen, dus ik had een vermoeden dat hij 'De Lach van 10' kon zijn. De kans is natuurlijk één op een miljoen dat je erdoor komt, maar ik had ineens geluk! Ik kan het nog steeds niet geloven."

DE LACH VAN 10 'De Lach van 10' werd van maandag 30 september t/m donderdag 10 oktober iedere werkdag gespeeld bij Radio 10. Luisteraars kregen ieder uur de lach van een bekend persoon te horen en door te raden van wie deze lach was, maakten zij kans op de jackpot. Deze begon iedere opgave met € 1.000,- en bij een fout antwoord werd deze met € 200,- verhoogd. Tijdens de finaledag op 10 oktober, de 'Dag van 10', kwam daar nog eens € 10.000,- bovenop.

Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV, Radio, Social, Digital, LINDA. en de eCommerce divisie. Ook het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) maakt deel uit van het concern.