Laatste Wintermarkt in het Poorthuis

21 oktober 2019 om 09:16

BAARN Zaterdag 23 november is er weer de bekende wintermarkt in het Poorthuis aan de Kerkstraat. Deze keer voor het laatst, dus uw laatste gelegenheid voor leuke koopjes. Op 23 november is de markt geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar van 120x80 á 7,50 euro per stuk. Heeft u een leuke hobby en wilt u resultaten hiervan te koop aanbieden, dan mag u dit niet laten lopen. Wilt u leuke cadeaus kopen voor sint of kerst dan moet u zeker even komen kijken.Ook in de hal heeft de organisatie enkele plekken voor een rommelmarkt U kunt een tafel of plek reserveren op telefoonnummer 035-541 73 59.


Open Coffee bij goudsmid Vogel

BAARN De Open Coffee Baarn is dit keer op een heel bijzondere plek: The Gold Xperience, Laanstraat 89a. Belangstellenden zijn welkom bij Charlotte Vogel, goudsmid en diamantzetter op woensdag 23 oktober om 9.00 uur. Einde circa 10.00 uur. Locatie is de winkel en de werkplaats van The Gold Xperience: Laanstraat 89a aan het Floraplein (tegenover de oude Flora bioscoop). Toegang is gratis.

Charlotte is de ontwerper achter het geregistreerde merk The Gold Xperience. Zij zal vertellen hoe zij het ervaart om in Baarn ondernemer te zijn en hoe zij haar franchise onderneming met eigen sieradenmerk in de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en de stoere elegante sieraden te bekijken. Inmiddels werken ook Sebastiaan (goudsmid en diamantzetter), Koray (basisgoudsmid/reparateur) en André (klokkenmaker/horlogier) regelmatig in The Gold Xperience. Tenminste eens per maand is er Open Coffee georganiseerd door het Baarns Ondernemers Huys. Dan serveert een (lokale) ondernemer 'iets bij de koffie'. Wie wil krijgt de gelegenheid om een presentatie of workshop te geven vanuit zijn/haar vakgebied of ervaringen opgedaan in het ondernemerschap. Zo delen lokale ondernemers/professionals kennis en versterken ze elkaars ondernemerschap. Binnenlopen en meedoen is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee wordt op prijs gesteld. De agenda is te vinden op de website en op de Facebook pagina van het Baarns Ondernemers Huys. De Open Coffee Baarn wordt georganiseerd door Steven Seijmonsbergen steven@seytec.nl en Inge Pastoor, mail@ingepast.nl.