Pauluskerk op de Brink open kerk voor Baarn

31 juli 2018 om 14:30

BAARN De Pauluskerk op de Brink is elke dag open voor het publiek. Belangstellenden kunnen om allerlei redenen binnenlopen: om het gebouw te bekijken, om een poosje te mediteren, om te bidden of om hun verhaal kwijt te kunnen. In de afgelopen tijd hebben al veel mensen van die gelegenheid gebruik gemaakt.

In het algemeen is de Pauluskerk van maandag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag is iedereen van harte welkom bij de erediensten om 10.00 uur.
Op woensdag- en vrijdagochtend is er een van de pastores van de Baarnse kerken in de kerk aanwezig. Afwisselend zijn dat pastores van de Paulus- en de Calvijnkerk (beide PKN), de Martha- en Mariaparochie (Rooms Katholiek), de christelijk gereformeerde kerk en het Leger des Heils.

De openstelling op maandag t/m zaterdag is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Baarn, en staat daarom onder auspiciƫn van de Raad van Kerken - Baarn. Alle kerkgenootschappen dragen bij aan de openstelling: uit vele kerken zijn vrijwilligers actief als gastheer of -vrouw.

Wie interesse heeft om ook regelmatig een dagdeel (3 uur) op de kerk te passen, kan mailen naar info@rvkbaarn.nl. Het is een ontspannen manier om iets aan kerkenwerk te doen.