Michelle Wong voor A-Fusion.
Michelle Wong voor A-Fusion. Suzanne Vink

Restaurant Joyah wordt A-Fusion

26 juli 2018 om 15:45

BAARN Restaurant Joyah is permanent gesloten en in september zal A-Fusion in het pand op de Nieuw Baarnstraat 4e een vestiging openen.

Michelle Wong is het gezicht van A-Fusion Baarn en ze leidt het opzetten van het restaurant. “A-Fusion is een Aziatische tapasbar. Azië heeft zoveel lekkere dingen en daarom serveren we allemaal kleine gerechtjes, waardoor je een avond vol verschillende smaken kan ervaren. ‘Shared dining’ staat centraal en dat betekent dat je samen kan eten en verschillende dingen kan proeven”, vertelt ze. Ook legt ze uit dat het niet alleen Japans, Thais of Chinees is, maar een mix daarvan. Baarn wordt de vierde vestiging: in Naarden, Volendam en Amsterdam zijn er al restaurants van A-Fusion. De gemiddelde prijs voor een gerecht is tussen de 7,50 en 9,00 euro. Het restaurant gaat niet bezorgen, maar misschien wel afhalen. Dat is nog niet bekend. “We vinden het lastig omdat het eten het lekkerst is als het gelijk wordt geconsumeerd. Als het bijvoorbeeld een uur later pas wordt gegeten, kunnen we de kwaliteit niet garanderen.”

Op dit moment is A-Fusion druk met verbouwen. Ze zijn bezig sinds 1 juli en ze verwachten half augustus klaar te zijn. Joyah is nauwelijks meer te herkennen. “We hebben weinig van het interieur overgenomen. De inrichting paste bij Joyah, maar niet bij ons concept.” Wong legt uit dat ze belangrijk vindt dat het gezellig is met een Aziatische sfeer. De Aziatische is terug te zien door onder andere muurtekeningen en lampionnen.

In september gaat A-Fusion voor het eerst open. “Ik denk dat Baarn wel klaar is voor iets nieuws. Je hebt hier veel brasserietjes, maar ik denk dat zoiets als A-Fusion wel een toegevoegde waarde kan zijn”, zegt Wong. Ze is positief over het restaurant in Baarn: “Ik hoop en verwacht dat veel mensen lekker bij ons komen eten. Ik denk dat de goede sfeer, het lekkere eten en de vriendelijke bediening ervoor zorgt dat de gasten een leuke avond hebben.” Een concreet plan voor de opening heeft het restaurant nog niet.