De strijd om de titel ‘Beste pokerspeler van Baarn’ barstte om 19.30 uur los en werd er fanatiek met de pokerfiches over de met groen vilt aangeklede terrastafels ingezet en gebluft om ook die slag maar weer te winnen. Met de RIVM voorschriften in de hand had de organisatie van het toernooi het deze avond weer goed op orde. Door maximaal zes spelers aan de grote terrastafels toe te laten kon voldoende afstand worden bewaard en werden door vrijwilligers de benen onder het lijf gelopen om iedereen maar aan tafel van voldoende drankjes te kunnen voorzien.

Aan de finaletafel ging het allemaal heel snel! Binnen drie kwartier was de strijd gestreden en kon worden overgegaan naar de prijsuitreiking. De grootste trofee en de eervolle titel beste pokeraar van Baarn te zijn is gewonnen door Martin van Loo. Deze wist de allerlaatste hand van de avond te winnen van Marcel Koster die daarmee de tweede plek van het toernooi opeiste. Uitslag: (1) Martin van Loo, (2) Marcel Koster, (3) Rico van Putten, (4) Martijn Geurts, (5) Mylene van de Grift en (6) Chantal ter Meer.

De organisatie en het bestuur van TOV waren erg enthousiast over het verloop van het pokertoernooi en hebben zich voorgenomen dit soort gezellige avonden, die voor iedereen uit Baarn vrij zijn om aan deel te nemen, vaker te willen organiseren. Het eerst volgende evenement is alweer aankomende vrijdag als de volledig uitverkochte pubquiz op de agenda staat. Vrijdagavond 21 augustus een klaverjastoernooi en vrijdagavond 28 augustus het 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor buren, vrienden collega’s en familie. Wederom geldt voor alle zomerevenementen op TOV dat je geen lid hoeft te zijn om deze gezellige avond mee te beleven. Meer info en inschrijven voor de zomermaanden evenementen kan op de website van de club.