Seyma: ,,Onze ontharingsbehandeling is een goed alternatief voor de standaardmethodes."
Seyma: ,,Onze ontharingsbehandeling is een goed alternatief voor de standaardmethodes." Peter Beijer
ZAKELIJK

Beautysalon Skincare by Seyma biedt laserontharing met Soprano ICE

27 maart 2023 om 12:40 Zakelijk

BAARN Bij Skincare by Seyma kunnen vrouwen uit Baarn en omgeving terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen in de salon aan de Laanstraat 81A. Seyma en haar specialisten zorgen voor een professionele behandeling voor huidproblemen, ontharing en gezichtsverzorging en make-up.

LASER In haar smetteloos schone salon heet Seyma ons van harte welkom. De eigenaresse geeft een rondleiding en laat onder meer de behandelruimte zien waar de moderne ontharingslaser Soprano ICE een prominente plek heeft. Een niet hoorbare airco zorgt voor frisse lucht. De schone omgeving zorgt voor een behaaglijk gevoel.

Seyma vertelt: ,,Onze ontharingsbehandeling met deze laser is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren. Het resultaat is langdurig, daardoor zijn er minder behandelingen nodig. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Na een aantal behandelingen ben je verlost van ontsierende donkere haren op bijvoorbeeld armen, benen en in het gezicht. Het werkt bijna voor iedereen.”

HUIDPROBLEMEN Daarnaast behandelt Seyma allerlei huidproblemen. ,,Zoals pigmentatie, grove poriën en verschillende rimpels. Een fijne methode die wij gebruiken is carbon peeling. Dat is effectief voor het verminderen van rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, acne en kleine littekens. De vette huid herstelt, de collageenaanmaak verhoogt en de doorbloeding verbetert. Voor het beste resultaat adviseren wij meerdere behandelingen. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.”

Skincare by Seyma is ook het adres voor meerdere beautybehandelingen zoals facial wax, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, tanden bleken en nog veel meer. De website van Skincare by Seyma toont een helder overzicht en u kunt daar ook een afspraak maken.

30% KORTING Omdat de salon dit jaar haar deuren heeft geopend geeft Seyma momenteel aantrekkelijk kortingen. ,,Wij geven bij bepaalde behandelingen 30% korting. Zie hiervoor onze instagrampagina sskincare.by. Kom langs en ga vol zelfvertrouwen het voorjaar in.”

www.salonkee.nl/salon/skincare-by-seyma, Instagram: sskincare.by
E-mail: info@sskincareby.nl
Telefoon: 06-27221770.

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie