Gemeente en Platform Ondernemend Baarn slaan handen ineen.
Gemeente en Platform Ondernemend Baarn slaan handen ineen. gemeente Baarn

Gemeente en Platform Ondernemend Baarn aan de slag met energiekosten en verduurzaming bedrijven

18 december 2022 om 08:06 Zakelijk

BAARN In samenwerking met het Platform Ondernemend Baarn (POB) is de gemeente aan de slag gegaan om de invloed van de gestegen energiekosten bij bedrijven in beeld te krijgen en besparing door verduurzaming te stimuleren. Ondernemers wordt gevraagd een online vragenlijst in te vullen over hun energiekosten op baarn.nl/energiekosten. In januari is er een speciale themabijeenkomst voor bedrijven.

VRAGENLIJST De gemeente maakt zich zorgen over de stijgende energiekosten voor inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Afhankelijk van het energiecontract, kunnen stijgende energietarieven een grote impact hebben op de energierekening. Om een beeld te krijgen van de problematiek onder Baarnse bedrijven, nodigt de gemeente alle Baarnse ondernemers uit om enkele vragen te beantwoorden over de energiekosten en besparingsmogelijkheden van hun onderneming. Het invullen van de vragenlijst gaat via de website www.baarn.nl/energiekosten.

THEMABIJEENKOMST Ook gaat de gemeente samen met het POB een themabijeenkomst organiseren voor ondernemers over energiebesparing en verduurzaming, op dinsdag 24 januari 2023. Ondernemers kunnen in de vragenlijst aangeven of ze een uitnodiging willen ontvangen voor deze bijeenkomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie