De vernieuwde Kastanjehof, met een jong team aan het roer, biedt verrassing en vakantie om de hoek.
De vernieuwde Kastanjehof, met een jong team aan het roer, biedt verrassing en vakantie om de hoek. Kastanjehof
zakelijk

Kastanjehof verrassend en vernieuwd; Boetiekhotel én toegankelijk restaurant Lage Vuursche

7 december 2022 om 13:00 Zakelijk

LAGE VUURSCHE Een bekende naam, maar met een vernieuwde setting. Een aantal jonge, enthousiaste ondernemers heeft De Kastanjehof in Lage Vuursche overgenomen. Zij hebben het bekende restaurant veranderd in een toegankelijk restaurant met verrassende keuken, een facilitair centrum voor zakelijke bijeenkomsten en met het boetiekhotel is een ontspannende vakantie ‘om de hoek mogelijk’. 

Niek Hessing is de gastheer van De Kastanjehof en vertelt over het concept boetiekhotel. ,,Overnachten in een uniek hotel en niet in die van een keten. Een boetiekhotel heeft een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer. Omdat ons hotel kleinschalig is kunnen wij maximale aandacht geven aan onze gasten. Een unieke ervaring beleven rondom de prachtige omgeving van de Lage Vuursche. De combinatie van boetiekhotel en restaurant zorgt ervoor dat je dit mooie dorp eigenlijk niet hoeft te verlaten.”

De Kastanjehof is al decennialang een bekend adres in het dorp. Wat is er veranderd vragen wij aan Niek. ,,Wij willen toegankelijker zijn en een breed publiek bedienen. Een toegankelijk restaurant met leuke gerechten, verrassende en goede maaltijden met een terras met uitzicht op het mooie dorp.”

Vakantie om de hoek, dat is mogelijk bij De Kastanjehof. ,,Reserveer via onze website, bijvoorbeeld voor een weekend of een midweek. Je kan bij je reservering allerlei extra’s meenemen, zoals een fietstocht, een whiskey- en wijnproeverij, de privé-wellness, een borrelplank en een vier- of vijfgangendiner. Natuurlijk slaap je in een king size-bed in een van onze slaapkamers. In de lounge kan je poolen of darten onder het genot van een cocktail. Ideaal als je een weekendje van de rust wil genieten.”

De Kastanjehof is ook actief In de zakelijke markt. ,,Wij hebben drie zakelijke ruimtes voor respectievelijk 12/14, 16 en 40 personen. Ideaal voor de organisatie van meerdaagse evenementen, cursussen, heisessies en presentaties. Natuurlijk hebben wij allerlei faciliteiten zoals wifi, een flipover, een scherm en beamer. Natuurlijk verzorgen wij ontbijt, lunch en een vijfgangendiner.”

De Kastanjehof
Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
https://dekastanjehof.nl/

door Peter Beijer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie