Verandi is gespecialiseerd in overkappingen, spa's, zonweringen en sauna's.
Verandi is gespecialiseerd in overkappingen, spa's, zonweringen en sauna's. Verandi
advertorial

Spa Expo bij firma Verandi Baarn

25 mei 2022 om 14:16 Zakelijk

BAARN Verandi Baarn verzorgt zaterdag 4 en maandag 6 juni (Pinksterweekend) een Spa Expo. Verandi, gevestigd aan de Minervaweg, is gespecialiseerd in overkappingen, spa’s, zonweringen en sauna’s.

Verandi Baarn BV is in februari 2020 opgericht en is een uitbreiding van het familiebedrijf Verandi Centraal. De doelstelling van Verandi is om iedereen te laten genieten van de ruimte om het huis door aanvullingen voor in de tuin. De afgelopen twee jaar is het bedrijf partner geweest van woonwinkel Nijhof Woonwereld. 

De oorsprong van de samenwerking met Nijhof ligt bij het product Softub. Een spa met een prachtige uitstraling en ook de oorsprong van Verandi zelf in 2007, komt door de verkoop van de Softub. De eigenaar van Verandi is ooit begonnen met de verkoop van deze baden. Al snel vroegen veel Softubgebruikers om een overkapping boven hun Softub. Wim (eigenaar Verandi Centraal) is altijd erg precies, waardoor hij vaak niet tevreden was over de geplaatste overkappingen en hij uiteindelijk zelf de overkappingen is gaan monteren. Het bedrijf groeide snel en daarmee ook het aantal medewerkers. Vaak staat een overkapping dusdanig gepositioneerd dat in een overkapping met een glazen dak een zonwering onontkoombaar blijkt. Het was een logische stap om deze productlijn uit te breiden met zonweringen van Markilux en Sunmaster.

Verandi is van een éénpersoons firma gegroeid naar een bedrijf met vijftien tot twintig medewerkers. Tijdens deze groei heeft Verandi haar flexibiliteit en de instelling van een eenmansbedrijf weten te behouden. Het meedenken en op zoek gaan naar de juiste oplossing samen met een klant blijft leuk. Wat is er immers een mooiere invulling van je dagelijkse werk dan het blij maken van mensen en samen hun dromen realiseren. De service staat hoog in het vaandel bij Verandi, een klant blijft pas een tevreden klant als hij het gevoel heeft altijd bij de leverancier aan te kunnen kloppen.

VERANDI BAARN Op het plein van Nijhof treft u sinds februari 2020 een ruime showroom aan waar u alle mogelijke producten van Verandi kunt bekijken. Hier staat niet alleen de Softub maar treft u ook Hottubs en harde spa’s aan. Sinds kort is er zelfs een Icetub te bewonderen. Verandi heeft binnen de spawereld voor ieder wat wils. Met de laatste uitbreiding in producten, namelijk sauna’s. De sauna’s, de meest recente uitbreiding van het assortiment, zijn van hoge kwaliteit en bieden u de kans om uw eigen wellness plek te creëren in uw achtertuin. 

Verandi richt zich dus met name op buitenproducten, maar de Sunlighten infrarood sauna is hier een uitzondering op. Deze sauna kan zowel binnen als overdekt buiten geplaatst worden en is een zeer bijzonder product waarin u traditioneel een sauna kunt bezoeken maar ook eenvoudig speciale programma’s kunt instellen zoals bijvoorbeeld ontgiften, pijnbestrijding en vetverbranding.


SPA EXPO BAARN 2022 Rond het Pinksterweekend op 4 en 6 juni 2022 organiseert Verandi voor het eerst de Spa Expo Baarn (locatie bij Nijhof Woonwarenhuis te Baarn). Hun specialisten hebben ruime ervaring in warm water therapie en kunnen samen met u de spa uitkiezen die het beste past bij uw levensstijl. Zo kunt u samen kijken welke uitstraling niet alleen bij uw smaak past maar ook bij de woning en tuin.

De Spa Expo Baarn vindt plaats op zaterdag 4 juni van 10.00-17.00 uur en maandag 6 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Meldt u online aan via https://spatrendexpo.nl voor een ticket zodat u de expo kunt bezoeken en een ervaren specialist voor u klaar staat, die u kan helpen de juiste weg te vinden in de wereld van de bubbelbaden en hottubs.

U bent van harte welkom. Komt het niet uit rond Pinksteren, loop dan gerust op een ander moment binnen.

Verandi Baarn, Minervaweg 3. Telefoon: 06-11531918.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie