Eemboys speelde thuis op sportpark ter Eem in Baarn tegen Austerlitz. Uit de eerste foto van Eemboys nr 20 kwam in de 10e minuut het schot van het Eemboys doelpunt. Caspar Huurdeman

Het zit Eemboys weer niet mee

28 november 2022 om 11:45 Voetbal

BAARN Eemboys 1 is nog niet van de hatelijke -1 punten af gekomen. Thuis tegen Austerlitz waren de Baarnaars bijzonder pechvol. Zo was de tweede tegentreffer vlak voor rust een penalty terwijl de overtreding buiten het strafschopgebied plaatsvond, en kreeg Eemboys zelf geen strafschop toen bij de stand 1-2 een speler van Austerlitz de bal opzichtig met zijn hand uit het doel sloeg. De scheidsrechter had het niet gezien, verklaarde hij na afloop. Roy van den Meiracker (foto) was vanuit het tweede team Eemboys 1 komen versterken en scoorde met een feilloze kopbal de gelijkmaker, uit een voorzet van Willem van de Berg. Pas in de 85ste minuut viel de 1-3 en 1-4 werd het in blessuretijd. Trainer Ton Brosi van Eemboys had zijn ploeg goed zien voetballen tegen ‘de tot nu toe sterkste tegenstander in de competitie’.