TOV 2 naar de eerste klasse na voetbalshow tegen Renswoude (8-1)

Voetbal
19 jun 2022, 14:02
Dik gewonnen en toch grote ontlading bij spelers en trainer van TOV 2 na de promotie van afgelopen zaterdag.
BAARN

De ontknoping van het voetbalseizoen vond afgelopen weekend plaats. Voor alle eerste teams van de Baarnse clubs waren de kaarten al even geschud, maar TOV 2 moest nog aan de bak. De finale van de nacompetitie werd een walk-over.

Het voetbalseizoen is nu echt ten einde. Eemboys 1 degradeerde al in een vroeg stadium naar de vijfde klasse, sv Baarn 1 handhaafde zich in de derde klasse en TOV 1 speelde nog nacompetitie om een plek in de tweede klasse maar verloor in de eerste ronde van Houten. Vrouwen 1 van TOV werd kampioen in de vierde klasse.