Henk Voigt won zijn partij.
Henk Voigt won zijn partij. KOT

Sterke start tweede periodetitel biljarters KOT

30 januari 2023 om 12:33 Sport

BAARN De naaste concurrent voor de tweede periodetitel B67 uit Amersfoort kreeg een gevoelige tik te verduren van de goed op dreef zijnde Baarnse biljarters van KOT. De al twee seizoenen sukkelende Erik van de Weerd ging net als verleden week met een rap tempo van start, echter halverwege zakte hij ver terug maar door de riante voorsprong die hij in het begin had opgebouwd pakte hij alsnog met 12 tegen 7 de overwinning, wel is zichtbaar dat zijn niveau langzaam op de weg terug is. 

Een goed op dreef zijnde Henk Voigt (foto) had slechts 19 beurten nodig om zijn partij tot een goed einde te brengen, zijn tegenstander begon sterk aan deze ontmoeting maar nadat Henk hem voorbij streefde met een serie van 24 was het verzet gebroken en was de winst met 12-8 binnen. 

Remco Haye trof deze avond een tegenstander die ver boven zijn moyenne stond te spelen en als je er dan ook nog eens 25 meer moet maken als je opponent weet je dat je het deze avond heel moeilijk gaat krijgen. Uiteindelijk bleef het verlies van 8 tegen 12 nog binnen de perken. 

Uitslag Kot-B67 32-27.

.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie