Waldheim-mavo, de school die je kent!
Waldheim-mavo, de school die je kent! Waldheim-mavo

Meet & Greet op de Waldheim-mavo

Sport Deel je nieuws

Afgelopen woensdag 19 januari was de doemiddag op de Waldheim-mavo. Enthousiast namen de basisschoolleerlingen uit de groepen 8 deel aan de activiteiten. Zo konden ze haargel maken, koek versieren, DJ-en, speksteen bewerken en nog veel meer. Omdat de school talentklassen voor business, science, sport en theater heeft ontbraken de activiteiten rond deze talentrichtingen natuurlijk niet. Uiteraard werden de coronamaatregelen in acht genomen.

“Wij hebben gemerkt dat groep 8 leerlingen veel behoefte hebben aan het ervaren van het voortgezet onderwijs. Helaas kon een deel van de basisschoolleerlingen niet deelnemen door een quarantaine. Daarom organiseren wij a.s. woensdag de extra activiteit Meet & Greet op de Waldheim-mavo.” aldus Jasper de Jong, teamleider Waldheim-mavo.

Op 26 januari a.s. is er een Meet & Greet voor de leerlingen uit groep 8. Daar kunnen ze kennismaken met docenten en hun vak. Ook de leerlingen die op de doemiddag zijn geweest zijn van harte welkom. Zij kunnen zich inschrijven via www.waldheim.nl/groep8.

Voor ouders/verzorgers is er op 26 januari 2022 om 19.00 uur een digitale informatieavond. Op 23 februari is de open lesmiddag Expeditie Waldheim voor de leerlingen uit groep 8.

advertentie