CDA-Baarn fietsronde 5 september

2 september 2020 om 08:49 Politiek Deel je nieuws

Persbericht 2 september 2020

 

CDA-Baarn-fietsronde

Bedrijfs-en kantoorpanden genoeg, maar te weinig betaalbare woningen? Bedrijven/kantoren mengen met woningen, of juist uit elkaar houden? Zou jij willen wonen op een bedrijventerrein? Wonen op de Tolweg: droom of nachtmerrie? Deze maand neemt de gemeenteraad een besluit of de plannen voor de bouw van ongeveer 110 sociale woningen op het bedrijventerrein, Tolweg 2-4-6, verder uitgewerkt kunnen worden.

Iedere eerste zaterdag van de maand stappen fractieleden samen met andere actieve CDA-ers op de fiets, om Baarnaars een paar vragen voor te leggen, liefst ter plekke, over een onderwerp dat op dat moment in de Baarnse politieke belangstelling staat. Vragen en bevraagd worden, aanspreken en aangesproken worden. De lijntjes tussen inwoners en politiek wat korter maken (uiteraard met inachtneming van > 1,5 meter afstand).

‘Bedrijvigheid en wonen’, het betreft alle inwoners van Baarn. Wij nodigen daarom niet alleen buurtbewoners, maar ook andere Baarnse belangstellenden van harte uit om het met ons even van gedachten te wisselen over wonen of werken op de Tolweg. U vindt ons op zaterdag 5 september tussen 11.00 uur en 12.00 uur op de hoek Geerenweg/Tolweg/Frans Halslaan. 

Baarnaars die de CDA-Baarn-fietsronde ook eens in hun straat op bezoek willen hebben worden van harte uitgenodigd dit aan te geven via info@cdabaarn.nl

 

CDA-Baarn-Fietsronde

Zaterdag 5 september

11.00 uur Hoek Geerenweg, Tolweg, Frans Halslaan

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie