Afbeelding
Afbeelding via Pixabay

Je laat je kind niet zomaar bij iemand achter!

6 januari 2023 om 07:37 Partnercontent

Iedere ouder kent het probleem: je wilt graag een middagje of een avondje weg en je kunt de kinderen niet meenemen. In veel gevallen willen ouders, schoonouders, ooms of tantes wel oppassen, maar wat nu als dat niet lukt? Dan kun je, heel ouderwets een briefje ophangen in de supermarkt met de oproep voor een oppas. Maar dan weet je natuurlijk nooit of degene die reageert echt betrouwbaar is. En je laat je kinderen niet zomaar bij iemand achter. Je kunt dan beter contact opnemen met Charly Cares.

Hoe vind je een oppas via Charly Cares?

Een oppas vinden via Charly Cares is heel gemakkelijk: jij meldt je aan op de site en geeft aan voor wanneer en welke uren je een oppas nodig hebt. Ook geef je aan om hoeveel kinderen het gaat en welke leeftijd deze kinderen hebben. Charly Cares gaat voor jou op zoek naar een passende oppas en zal deze aan jou voorstellen. Jij maakt uit deze voorstellen een keuze en dan kan het oppassen beginnen. De kinderoppas die je via Charly Cares regelt is altijd gescreend en flexibel op het gebied van werktijden. Het oppas tarief bespreek je met de oppas zelf, maar de gemiddelden van het Nibud vind je, heel gemakkelijk, op de site.

Even kennismaken is wel zo fijn

Het is niet alleen voor jou spannend als er een nieuwe oppas in huis komt, ook voor je kinderen kan het wel even schakelen zijn. En wat denk je van de oppas? Ook voor haar is het wel fijn als jullie vooraf even kennismaken. Je kunt de oppas van jouw keuze daarom vooraf uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en om te zien hoe jouw kinderen op haar reageren. Wil je de oppas niet belasten met een extra afspraak, dan kun je haar vragen de eerste keer iets eerder te komen. Je kunt dan rustig de tijd nemen om haar het huis, de kinderkamer(s) en de kinderen te laten zien en met haar te bespreken wat er precies van haar wordt verwacht. Een oppas via Charly Cares is, over het algemeen, een studente. Dit maakt dat ook voor- en naschoolse opvang, oppas in de avonduren en in het weekend allemaal bespreekbaar zijn.

Ga met een gerust hart een avondje weg

Een oppas via Charly Cares is betrouwbaar en lief voor je kinderen. Precies wat jij wilt van een oppas. Je kunt dus heerlijk een avondje weg. Je weet dat je kinderen in goede handen zijn!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie