Afbeelding
Foto AB Lifestyle

AB T-shirts: ideaal voor de man

28 maart 2022 om 12:44 Partnercontent

Het zijn alweer een aantal jaren modetrends, maar ze blijven nog steeds hangen: lange T-shirts en oversized T-shirts. Deze T-shirts hebben verschillende voordelen. Het lange T-shirt is bijvoorbeeld erg handig voor lange mannen of om onder een sweater te dragen. Het oversized T-shirt is super comfortabel. Met de lente in het verschiet zal jij de blits maken met deze T-shirts. Ben jij op zoek naar comfortabele high-end streetwear fashion, dan is een AB-shirt precies wat jij zoekt.

Lang T-shirt

Een extra lang T-shirt is al een aantal jaren een modetrend. Bij een lang T-shirt is de breedtemaat hetzelfde als bij een T-shirt dat normaal valt, maar in de lengte is het shirt langer. Eigenlijk is dit soort shirt bedoeld voor slanke mannen bij wie bijvoorbeeld een L-shirt te breed is, maar een M-shirt te kort is. Deze T-shirts zijn leuk om op zichzelf te dragen, maar ze zijn ook erg mooi om onder een trui of jasje te dragen. Zo kun je wat spelen met kleuren in je outfit. Ook het oversized T-shirt is alweer een aantal jaren een modetrend. Een shirt dat bij de schouders goed valt, maar met meer breedte bij de mouwen en om je middel. Een oversized T-shirt past erg goed bij de streetwear stijl van nu. Streetwear bestaat uit losse en comfortabele kleding zoals: jeans, hoodies, joggingpakken, oversized shirts, petjes en sneakers met een stoere uitstraling.

Kleding voor de hele week

Behalve dat je graag een T-shirt wilt hebben met de juiste maat en een stoere uitstraling, is het natuurlijk ook fijn als het T-shirt van goede kwaliteit is, maar wel nog betaalbaar blijft. Een T-shirt van goede kwaliteit bestaat voor het overgrote deel uit katoen. T-shirts van katoen ademen goed waardoor je lichaamstemperatuur in de zomer goed wordt geregeld. Aan de andere kant houdt het je lichaamswarmte in de winter goed vast. Daarbij is katoen een erg sterke en duurzame stof. Zo gaat je kleding jaren mee! Elastaan geeft een beetje elasticiteit mee aan het T-shirt waardoor dat bewegingsvrijheid geeft en goed aansluit op jouw lichaam. Daarbij is het natuurlijk fijn om voor de hele week te zijn voorzien van kleding.

Denk aan T-shirts en broeken in verschillende kleuren die je zowel comfortabel thuis kan dragen, maar die er ook knap genoeg uitzien om naar het werk te dragen. Voor de koudere dagen kun je kiezen voor een basic sweater voor heren of voor een mooie en comfortabele tracksuit. Een tracksuit is een modieus trainingspak waarmee je er buiten de deur comfortabel bij loopt, maar er toch gekleed uitziet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie