Afbeelding
Salonboot

Vaart u deze zomer met ons mee? Ontdek Amsterdam op een prive boot

5 juni 2020 om 10:40 Partnercontent

Het mag weer! Varen op de Amsterdamse grachten. Stap voor stap worden de coronamaatregelen versoepeld. Vaartochten mogen doorgaan, mits passagiers op anderhalve meter van elkaar zitten. De sloepen en salonboten van Amsterdam Boothuur zijn groot genoeg om u mee te nemen aan boord. Er mag worden gevaren met een of meerdere gezinnen conform de afstand van anderhalve meter. En dit is mogelijk. Amsterdam Boothuur is er dus helemaal klaar voor om u te ontvangen op een sloep of een salonboot in Amsterdam. Want inmiddels bent u wel weer toe aan een uitje.


Geen Gay Pride of Sail, maar wel een aangepaste vaartocht 

Door het coronavirus zijn alle evenementen tot 1 september van de baan. Dit betekent geen Gay Pride en geen Sail Amsterdam. Sail 2020 zal ook niet verschoven worden naar volgend jaar, maar vindt pas weer plaats in 2025. Nu het licht weer op groen staat om te varen, komt Amsterdam Boothuur met speciale aanbiedingen voor kleine groepen en gezinnen. Hiervoor zijn er tijdelijk extra scherpe tarieven en zijn er arrangementen samengesteld. Heeft u zin in een luxe rondvaart in Amsterdam? Dan liggen de salonboten en sloepen Amsterdam Boothuur voor u klaar: een heerlijk uitje met vrienden of gezin.


Wat zijn de mogelijkheden?

Gezinnen en kleine groepjes profiteren nu van aantrekkelijke aanbiedingen, die zijn samengesteld tegen een gereduceerd tarief zoals een dinervaart voor een klein gezelschap. U geniet dan van een culinair driegangendiner in uw eigen prive boot op het water. Voor kinderen is er een bijpassend kindermenu en de drankjes zijn op nacalculatie. De schipper vaart u langs de mooiste plekjes. U mag eventueel uw eigen catering aan boord meenemen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.


Meer informatie

Heeft u plannen voor een privé vaartocht op de Amsterdamse grachten? Wilt u alvast boeken? Heeft u prangende vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen uw vragen zo goed en volledig mogelijk proberen te beantwoorden. Hopelijk tot snel op een van onze prachtige en goed onderhouden salonboten of sloepen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie