Henk Voigt, Remco Haye en Erik van de Weert kenden een topavond in Almere.
Henk Voigt, Remco Haye en Erik van de Weert kenden een topavond in Almere. Henk Voight

Libreteam van Krijt Op Tijd wint de regionale play-offs

3 mei 2023 om 19:40 Overig

BAARN Het libreteam van Krijt Op Tijd (KOT) heeft dinsdagavond play-offs gespeeld bij biljartvereniging Almere ‘83. KOT moest het opnemen tegen The Brothers uit Putten en Dos 12 uit Harderwijk. Deze verenigingen hebben het hele seizoen boven KOT in de ranglijst gestaan en hadden niet op KOT gerekend als een serieuze gegadigden om de regionale play-offs te winnen. Dat bleek een misrekening. 

GEMOTIVEERD Remco Haye, Henk Voigt en Erik van de Weert waren tot op het bot gemotiveerd om deze avond te laten zien dat ze hier niet voor niets zijn gekomen. Haye en Van de Weert moesten de spits afbijten. Allebei wonnen ze met mooie gemiddelden van respectievelijk 4,0 en 2,60. 

SPANNEND In de tweede ronde kwamen Voigt en wederom Haye aan de tafel. Ook Voigt zegevierde in een spannende strijd met een fraai gemiddelde van 3,82. Haye begon te traag aan zijn partij en ondanks een moyenne van 3,50 verloor hij. Van de Weert verloor zijn laatste wedstrijd met minimaal verschil van slechts één carambole. 

TEVREDEN GEVOEL Met drie winst- en twee verliespartijen konden ze nog achterhaald worden door Dos 12 uit Harderwijk. Echter moesten zij wel winnen en Henk Voigt met grote cijfers verliezen. Maar Voigt liet met een moyenne van maar liefst vijf geen enkele kans liggen. Ver na middernacht gingen de Baarnaars met een tevreden gevoel huiswaarts.

GEWESTELIJK KAMPIOENSCHAP Aanstaande zaterdag en zondag gaan zij met verenigingen uit Arnhem, Vucht, Harderwijk, Den Bosch en Amsterdam uitmaken wie zich gewestelijk kampioen mag noemen. De twee winnaars van dat weekend gaan op 25 juni spelen voor het nationaal kampioenschap. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie