Malle Pietje en Pietje Bel delen zakken uit aan de kinderen van Stichting Happy Kids - Happy People
Malle Pietje en Pietje Bel delen zakken uit aan de kinderen van Stichting Happy Kids - Happy People Henk Hol

Sinterklaasfeest bij Stichting Happy Kids- Happy People wederom een groot succes

27 november 2022 om 22:21 Overig Deel je nieuws

Na 2 jaar kon Stichting happy Kids - Happy People eindelijk weer een prachtig mooi Sinterklaas feest organiseren.

De armoede is een steeds groter wordend probleem. Dit jaar had de Stichting 137 mensen die ingeschreven stonden. Samen met heel veel vrijwilligers heeft de Stichting 67 sint zakken kunnen maken in 3 dagen tijd, 10 uur per dag inpakken, 18 mensen per dag in 3 shifts. Een mega prestatie van iedereen. in totaal zijn er 70 vrijwilligers actief bij betrokken geweest. van 1 avond inpakken tot 3 dagen lang inpakken en er waren 16 vrijwilligers meegegaan naar het feest. Zowel inwoners van Baarn en Soest waren ingeschreven. Ze mochten het feest in het Enkhuis van Dagelijks Leven organiseren. Een prachtige combi van ouderen met kinderen.

De twee leukste pieten uit de wijde omgeving waren er.  Pietje Bel en Malle Pietje. Ze hadden een bijzondere piet meegenomen, vertaal Piet.

Vertaal Piet was speciaal meegekomen voor de Oekraïense kinderen en hun families.

Het is gelukt om een prachtig programma aan te bieden. Van een echte verhalen verteller, het ontmoeten en dansen met de sint en zijn pieten en samen opzoek te gaan naar de cadeautjes. Aan het eind van het programma vonden de kinderen de 67 gevulde zakken met cadeautjes. Wat een bijzonder mooi moment was dat. Verbaasde blije kinderen. Ouders in tranen. Niemand had dit verwacht. Vooraf aan het programma van Happy Kids kreeg Sinterklaas zelf cadeautjes die zijn gemaakt door Sherpa en StoryZoo om uit te delen aan de kinderen van Happy Kids.

Kortom het was weer een daverend succes, en in 2023 komt Stichting Happy Kids - Happy People grootser dan ooit terug met het Sinterklaas feest.

Op naar het kerstdiner op 17 december. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie