Afbeelding

Baarns Mannenkoor 115 jaar

3 juni 2022 om 09:49 Overig Deel je nieuws

Na een succesvol voorjaarsconcert in de Paaskerk op 8 mei jl. is het Baarns Mannenkoor nu druk bezig met repeteren voor een feestelijk concert ter gelegenheid van ons 23ste lustrum, dat gepland staat voor 27 november 2022.

Al jaren nodigen wij voor speciale concerten zangers uit (mannen en vrouwen) om met ons mee te zingen. Ook deze keer nodigen wij zangers en zangeressen uit om met ons het lustrumconcert een succes te maken. Het zingen in een koor is bovenal gezellig, en onze dirigent, Mark Walter, weet ons altijd te motiveren tot een perfecte uitvoering van de liederen. Met de keuze van het repertoire worden de zangers uitgedaagd om verschillende liederen te leren en uit te voeren. Het geeft een goed gevoel om samen iets te bereiken, en zingen heeft ook nog een positief effect op de lichamelijke gezondheid. Een belangrijk element is bij ons de “derde helft”: na de repetitie is er ruimte voor een drankje en om nog na te praten, zodat het altijd weer een zeer gezellige avond wordt. De liederen zijn al uitgekozen en voor het optreden hebben wij Het Bomencentrum gereserveerd, zodat wij voldoende ruimte hebben voor de bezoekers. Ook hebben verschillende muzikanten zich al bereid verklaard om met ons mee te doen. Om er een groot feest van te maken zingen wij niet alleen maar liederen voor mannenstemmen, maar ook een aantal liederen voor gemengd koor. Daarom nodigen wij zowel zangers als zangeressen uit om in de komende periode samen de liederen in te studeren.

Een oproep aan mannen en vrouwen om ons te versterken tijdens ons Lustrumconcert:

Kom en doe mee, en voel je welkom! We repeteren elke week op maandagavond. Mannen kunnen al meteen vanaf 11 juli aan de repetities deelnemen. Voor de zingende vrouwen: de repetities voor gemengd koor beginnen op 29 augustus a.s.

Voor meer informatie: Adrie Kuijer: kuijer@casema.nl / 06 23 80 59 36

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie