Baarnsche Courant - Baarn zal barsten van de activiteit
Logo baarnschecourant.nl

Baarn zal barsten van de activiteit

  nieuws

BAARN - Een opwarmer op vrijdagavond, een klassieke opening op zaterdagochtend en een knallend slot op zaterdagavond. Daar tussendoor staat Baarn op 1 en 2 september bol van de activiteiten. Tijdens Cultureel Festival Baarn presenteren zich minstens honderd kunstenaars, verenigingen en andere Baarnse actievelingen. De Brink, de Laanstraat, het Oranjepark en de Pekingtuin zullen uit hun voegen barsten.

Het festival start op vrijdagavond 19.00 uur met een show door bands uit Baarn en omgeving met veel aanstormend talent. De volgende ochtend om 11.00 uur wordt het festival klassiek geopend in de Pauluskerk met (delen uit) 'De Notenkraker' live uitgevoerd door het Symfonisch Blazers Collectief Nederland onder leiding van Henk de Graaf. Balletschool Marut Jorquera zorgt daarbij voor de wervelende dans. Tegelijkertijd opent het festival in het hele dorp: een turnshow in de Pekingtuin en volop theater in de Laanstraat. Daarna waaiert het publiek uit door het dorp voor dansshows, optredens van leerlingen van Muziekschool Baarn, bands uit Baarn, een optreden van operazangeres Mylou Mazali en een knallend optreden van Concertkoor Baarn.

Dus onthoud: Op 1 en 2 september barst Baarn van de cultuur. Een opwarmer in de Pekingtuin op vrijdagavond van 19.00 tot 23.00 uur en de volgend ochtend een klassieke opening om 11.00 uur in de Pauluskerk. Daarna bruist het hele dorp van het theater, de kunst en de sport. Tot slot sluit MUCK spetterend af op zaterdagavond. Ga naar www.cultureelfestival.nl voor meer informatie.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!