Baarnsche Courant - Natuurspeeltuin bij ‘t Jagerhuis geopend
Logo baarnschecourant.nl

Natuurspeeltuin bij ‘t Jagerhuis geopend

  nieuws

BAARN/LAGE VUURSCHE - “We wilden geen standaard stalen schommels en glijbanen”, vertelt Cindy Ypma van Restaurant ‘t Jagerhuis in Lage Vuursche. Woensdagmiddag was de opening van de natuurspeeltuin. In drie weken tijd is op het terras achter het restaurant een speeltuin gebouwd van hout, steen en touw en speeltoestellen met zand en water. “We hebben hiervoor gekozen omdat het goed bij de bosrijke omgeving van Lage Vuursche past en het ziet er veel mooier uit”, zegt Ypma. Lage Vuursche staat bekend om de pannenkoekenrestaurants en ‘t Jagerhuis wilde iets toevoegen aan het restaurant om het net iets specialer te maken. Ze zijn nu de enige met een speeltuin. “Er was veel vraag naar een speeltuin en we hopen hiermee meer jonge gezinnen te trekken”, vertelt Cindy Ypma.

Bij de opening afgelopen woensdag was het voor iedereen feest. Overal hingen ballonnen en de kinderen kregen een gratis pannenkoek. Verder was er een knutseltafel, een balonnenclown en iedereen kon worden geschminkt. Om 14.00 uur was de officiële opening: “De natuurspeeltuin is nu open, en daarom is het vandaag feest!" Vervolgens knipte de dochter van Cindy Ypma het lint door en schoten alle kinderen confettikanonnen af. Daarna rennen alle kinderen de speeltuin in, en konden ze gebruik maken van alle nieuwe speeltoestellen.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!