Baarnsche Courant - Oma Nel uit Baarn officieel de leukste oma van Nederland + video
Logo baarnschecourant.nl

Oma Nel uit Baarn officieel de leukste oma van Nederland + video

  nieuws

BAARN - Oma Nel Tielen uit Baarn is officieel de allerleukste oma van heel Nederland. Zij heeft vanochtend de 'Granny Award 2017' uitgereikt gekregen. Dit gebeurde tijdens het NPO Radio2-programma van Gerard Ekdom. Naast de award kreeg zij ook een tegoedbon voor een gezellig dagje weg met haar kleinkinderen. Waarschijnlijk is oma Nel genomineerd omdat ze nog zo jeugdig en hip is. Spelletjes spelen, berichtjes op Facebook plaatsen en dansen doet oma Nel nog graag. Zo danste zij ook van blijdschap toen ze te horen kreeg dat ze was genomineerd. De award heeft ze gewonnen omdat ze de meeste stemmen kreeg.

Op maandag 3 april is Radio 2-dj Gerard Ekdom begonnen met het zoeken naar de leukste oma van heel Nederland. De genomineerde oma's werden opgegeven door hun kleinkinderen via de website van Ekdom in de Ochtend. Uit deze genomineerde dames zijn de vijf leukste kandidaten gekozen. Alle fans van de geselecteerde oma's konden hun stem uitbrengen tot en met dinsdag 18 april. Oma Nel is het uiteindelijk geworden en daar is zij erg blij mee.

7 reacties
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!