De Baarnse afvalhelden zijn zaterdag in het zonnetje gezet door wethouder Jannelies Vissers (linksmidden achteraan).
De Baarnse afvalhelden zijn zaterdag in het zonnetje gezet door wethouder Jannelies Vissers (linksmidden achteraan). Caspar Huurdeman

Gemeente Baarn bedankt haar zwerfafvalhelden

23 september 2020 om 10:37 Natuur en milieu

BAARN Afgelopen zaterdag heeft de gemeente Baarn alle zwerfafvalhelden bedankt en in het zonnetje gezet. Op het afvalbrengstation in Baarn was een kort moment georganiseerd, waar ook wethouder Jannelies Vissers aanwezig was. Zij sprak de aanwezigen toe en bedankte de zwerfafvalhelden voor hun inzet. Wethouder Vissers: ,,De gemeente Baarn waardeert jullie inzet enorm om Baarn schoon te houden. Door jullie deelname met de zwerfafvalkliko’s, aan de opruimestafette en de Bermbrigade, zijn jullie onze ambassadeurs.”

Met taart van Mi Casa Su Casa werd dit moment gevierd. Alle ambassadeurs kregen ook als dank en waardering voor de inspanningen een waardebon, te besteden bij de Wereld van Pippe.

In samenwerking met de zwerfafvalhelden als de vrijwilligers van de Baarnse Bermbrigade en de ambassadeurs van HoudBaarnSchoon kliko’s, is het dit jaar weer gelukt om Baarn redelijk opgeruimd te houden. In de parken, op de straten maar ook op de plekken waar snel zwerfafval te vinden is zoals bij de Eem of in het bos is extra aandacht voor zwerfafval.

Het opruimseizoen bij HoudBaarnSchoon loopt van april - september en is dus voor dit jaar alweer bijna op haar einde. Het zwerfafval rapen gaat gewoon door. HoudBaarnSchoon blijft zich inzetten, samen met haar ambassadeurs om Baarn zoveel als mogelijk zwerfafvalvrij te houden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie