Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Politie

Politie Baarn zoekt getuigen en camerabeelden straatroof Geerenplein

14 mei 2021 om 17:12 Misdaad

BAARN De politie Baarn is opzoek naar getuigen en camerabeelden van een overval die donderdag 13 mei plaatsvond bij het Geerenplein in Baarn. Een fietsster werd daar aangevallen en beroofd, toen zij in de buurt van het plein stil stond. 

De vrouw kwam rond 19.30 uur vanuit de Schaepmanlaan en stond vervolgens stil bij het Geerenplein. Kort daarna werd ze aangevallen door een man met een zwarte hoodie aan. Hij ging er met haar tas vandoor in de richting van de Israelstraat en Weteringstraat. Waarschijnlijk is hij daarna richting het centrum gefietst.

Politie Baarn: ,,Omdat de verdachte meteen na de overval is gevlucht, zijn we op zoek naar getuigen die in de buurt van deze route wonen en misschien iets verdachts gezien hebben. Daarbij willen we specifiek vragen of mensen in die buurt met een camera aan hun huis, de beelden willen bekijken op donderdag 13 mei tussen 19.30 uur en 19.50 uur.’’

,,Zie je bijvoorbeeld een fietser in een zwarte hoodie die snel voorbij komt? Laat het ons weten! Dit helpt ons met het signalement en het onderzoek. Ook als je in de omgeving van Baarn een tas (met of zonder inhoud) vindt, neem dan contact op,’’ roept de politie op via hun website. 

Videobeelden zijn eenvoudig te uploaden via het tipformulier. Deze kan ook gebruikt worden voor het doorgeven van tips over deze zaak. Telefonisch contact opnemen kan via het nummer: 0900-8844.

Melden kan ook anoniem, via het nummer 0800-7000 of via de site www.meldmisdaadanoniem.nl  

Kaart die de politie plaatst op de website. De politie zoekt camerabeelden van deze omgeving
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie