Afbeelding
Sam Mulder

Het nieuwe boek van Denise Justine Breevaart uit Baarn is verschenen

30 maart 2023 om 19:56 Mensen

BAARN ,,In mijn leven moest ik vaak over de grens van het betamelijke gaan. Het bracht mij veel, heel veel!” De Baarnse Justine Breevaart uit Baarn schreef er een boek over. Korte verhalen over het leven, seks, relaties, de waanzin van social media en de gekte in de wereld: ‘Zonder wrijving geen glans.’

Het leven kent verschillende ups-and-downs. In ‘Zonder wrijving geen glans - Korte verhalen over het leven, seks, relaties, de waanzin van social media en de gekte in de wereld.’ deelt Denise Justine haar overdenkingen over deze ups-and-downs. Deze gedichtenbundel wordt vanaf vrijdag 31 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
 

Het leven kent vele ups-and-downs. In deze bundel komen alle facetten van het leven voorbij. Soms grappig, dan weer verdrietig. Hard en rauw, maar ook mooi en liefdevol. Precies zoals het leven is. Met humor en een dosis sarcasme om elk verhaal te relativeren. Want soms is je relatie kut, of ben je het eeuwige daten zat. Word je knettergek van de social media, maar kan je toch niet zonder. Grensoverschrijdend gedrag anders bekeken met een eerlijke biecht. Kortom, een bundel die je met gemak en plezier leest.
 

OVER DE AUTEUR Denise Justine Breevaart (1972), begon rond haar 30ste met schrijven. Denise wist vele tegenslagen te overwinnen. Toen zij in 2019 de diagnose kanker kreeg en overwon, raadde haar omgeving haar aan om haar grote passie van schrijven weer op te pakken. Zo wist zij haar tegenslagen om te zetten in boeiende verhalen over het leven. Een leven van verlies, de dood van dierbaren, afwijzing en verraad. Geluk en rust namen plaats in haar leven en zo wist zij niet alleen de scherpe kanten van het leven aan te raken in haar verhalen, maar ook de mooie kanten te omschrijven. Haar bundel is een knipoog naar het leven met al zijn ups and downs.

BOEKGEGEVENS Titel: Zonder wrijving geen glans - Korte verhalen over het leven, seks, relaties, de waanzin van social media en de gekte in de wereld. Auteur: Denise Justine Breevaart Verschijningsdatum:  31-03-2023 Aantal pagina’s:   86 ISBN:  9789464685879 Geïllustreerd:  ja Verkoopprijs:  € 17,99 Uitvoering: Paperback

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie