Aanleg van de nutsvoorzieningen
Aanleg van de nutsvoorzieningen Ad Dekker

merhula weer aangesloten

26 februari 2023 om 19:49 Lokaal Deel je nieuws

Na lange tijd is scoutinggroep Merhula afgelopen week weer aangesloten op de nutsvoorzieningen. Anderhalf jaar geleden brandde het clubhuis van de groep geheel af. Het clubhuis, dat in 1966 door koningin Juliana werd geopend, staat in het bos van paleis Soestdijk. Sindsdien hebben de scoutingleden een tijdelijk onderkomen in de gymzaal van de oude marechausseekazerne en zijn ze druk met herbouwplannen.

De bouwvergunning was al afgegeven en inmiddels zijn er gesprekken in een vergevorderd stadium met aannemer Van de Grift Bouw Soest B.V. Als er overeenstemming bereikt wordt, dan is er in elk geval al gas, water en elektra beschikbaar: weer een klein stapje vooruit!

De scoutinggroep is nog druk bezig om de financiering rond te krijgen. Binnenkort zullen de jeugdleden daarvoor meedoen met de collecte van Jantje Beton en wordt er 31 maart a.s. een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor bedrijven uit Baarn en omgeving in de Oranjerie van paleis Soestdijk. Tijdens die bijeenkomst, die begint om 4 uur, worden diverse diensten en producten geveild. Aanmelden voor die bijeenkomst kan via aanmelden@merhula.nl. Maar ook elke financiële bijdrage is welkom, via de crowdfunding op www.merhula.nl of op bankrekening NL73RABO0341649910 van stichting Scouting Merhula.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie