Calefax
Calefax Sarah Wijzenbeek

Uniek Concert met Calefax en het Rembrandt Frerichs Trio bij Concertpodium Soest

2 januari 2023 om 14:09 Lokaal Deel je nieuws

PERSBERICHT

Op zondagmiddag 22 januari 2023 staat een uniek concert gepland bij Concertpodium Soest. De samenwerking tussen het rietensemble Calefax en het Rembrandt Frerichs Trio leverde een geweldig project op dat ze presenteren bij Concertpodium Soest.

Calefax en het Rembrandt Frerichs Trio spelen op de grens van de compositie en improvisatie, in nieuw gecomponeerd werk en dat van oude meesters. Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al meer dan vijfendertig jaar houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie Het Rembrandttrio staat al 16 jaar internationaal bekend om hun constante artistieke nieuwsgierigheid en innovatieve samenwerkingen die hun jazz steeds verder brengen.Ze doen wat in de 17e eeuw heel gewoon was: samen spelen en improviseren. Het programma heet dan ook The Composing Performer, the Performing Composer. Bestuurslid, en programmeur van dit seizoen, Chris Pettersson vertelt: ‘Deze bijzondere combinatie past perfect in onze cross over-programma van dit seizoen. We zijn zeer vereerd dat van de drie nu geplande uitvoeringen er één bij ons op het podium is.’

Op zondag 22 januari 2023 om 15:00 uur staat dit concert gepland. De concerten vinden plaats in De Rank (voormalige Wilhelminakerk) aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest. Informatie over het concert en kaartjes zijn te vinden via www.concertpodiumsoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie